27 Mac, 2011





1.korang download operamini 5beta2 kat SINI
2.pastikan credit korang sifar dan ubah line korang ke broadband plan.lau x tau follow ni>*100#tekan call>masuk`7>3>01>7>2.natikan pegesahan dr maxis.
3.dalam seting h,pon masuk kat mxis 3g wap>tukar proxy-64.255.180.63>port-80
4.dalam trik operamini,custom HTTPserver>http://mms.maxis.com.my/mini5beta.operamini.net:8080,yang lain2 xya usik.ok bila tu semua dah set terus tekan ok dan korang guna line maxis 3g wap yg telah diubah tadi dan selesai.download lah sepuas puas dan ape je lah dia mesti free of cas punya.heheh..lau ada yang kurang faham leh KLIK kat cini dan sy akan menjawab dengan pentas..

22 Mac, 2011






* iklan sahaja...


By Asrul Hadi Abdullah Sani, The Malaysian Insider
KUALA LUMPUR, March 21 — A video recording purportedly showing a senior Malay opposition leader having sex with a suspected prostitute, was screened in the MP's lounge in Parliament hours after being shown to members of the media earlier this morning.
Sources told The Malaysian Insider the video was played on a laptop belonging to a Parliament official, in the smoking area of the lounge, and seen by several Barisan Nasional (BN) lawmakers and reporters from an Umno-owned online news portal.
The 21-minute-long recording was shown to members of the media this morning by a man who only identified himself as “Datuk T”.
“Datuk T” said that the February 21 video was from closed-circuit television camera recordings found in a hotel room in Kuala Lumpur.
The black-and-white video was shown in several parts, beginning with the politician, a woman with East Asian features, and another unidentified man in a hotel room.
The second part, recorded from four slightly different angles, showed the man receiving oral sex from the woman and then having sexual intercourse with her in several positions.
The sex acts lasted 17 minutes before the man exited to the right, which seemed to be where the bathroom was.

more video click here




20 Mac, 2011


Terengganu Mara Ke separuh Akhir
 

lebih lanjut bace kt sini...
Result Piala FA 2011

Pahang  vs Kuala Lumpur 2:1
Selangor vs Johor 5:2
Terengganu vs Perak 5:4
Kelantan vs Felda United 5:2

16 Mac, 2011

15 Mac, 2011


Tahniah kami ucapkan kepada Mizz Nina yang baru sahaja mengumumkan bahawa lagu nyanyian dia bersama Colby O’Donis, What You Waiting For telah pun mencapai lebih 600 ribu download. Ini sekaligus menobatkan lagu tersebut sebagai lagu Inggeris tempatan pertama yang berjaya mencapai jumlah sedemikian. Dalam perkembangan terbaru, Mizz Nina akan menjayakan konsert Bruno Mars sebagai opening act pada 10 April 2011 nant
bace lebih lanjut di Oh Bulan.. klik disini...



Spyshot untuk filem terbaru terbitan KRU Studio, Cinta Si Kura-Kura menampilkan muka-muka baru seperti Tiz Zaqyah & Aeril Zafril sebagai hero & heroin. Nampaknya, KRU yang selama ini sinonim dengan filem-filem CGI mencuba nasib dengan filem bertemakan percintaan pula. Paling menarik, Zizan Raja Lawak akan menyumbangkan suara sebagai kura-kura untuk filem ini


Usher Raymond, kini menjadi mangsa apabila video rakaman seks bersama bekas isteri, Tameka telah tersebar kepada pihak luar & akan dilelong kepada pembida tertinggi. Penyanyi OMG, percaya bahawa video tersebut merupakan salah satu barang yang telah dicuri dalam satu kes kejadian samun kereta miliknya pada tahun 2009. Dianggarkan, kerugian akibat kecurian tersebut membabitkan kos bernilai USD1 juta, termasuk barangan kemas & 2 buah laptop


Ini adalah update terkini untuk aktres Sharifah Sofia yang kini sarat mengandung lebih 8 bulan. Hasil maklumat daripada Twitter Sharifah Sofia, dia & suami berdebar-debar menghitung hari untuk menyambut kedatangan anak pertama, dalam lingkungan 10 hari lagi.

14 Mac, 2011

Klik Law nk Tlong...